0 Läs mer >>

Idag knackade Posten på dörren. Med sig hade de vårt nya tillskott till vagnstallet. En Babyjogger City Mini i färgen Crimson. Helt fantastisk färg! Jag är mycket nöjd med mitt val av färg trots min galna beslutsångest.

20 min efter vagnen kom testade vi den för första gången. Den fick följa med till Tom Tits! Den är smidig, blir jätteliten ihopfälld, helt sinnessjuk enkel att fälla, suffletten är bland de bästa jag sett och den väger inget alls. (Eller jo, men den känns förvånansvärt lätt.)

Första intrycket är väldigt positivt, monstret sov bra i den så han var nog också nöjd.

Dagens

0 Läs mer >>
Tänkte göra en liten följetong för att komma ihåg vilka vagnar som har bott hos oss. I det här inlägget kan ni läsa om första vagnen som fick äran att köra min prins. Och här kommer nummer 2.
 
 
 
En Mountain Terrain. Föregångaren till dagens Mountain Buggy Terrain. Detta är den enda MB vi har haft här hemma vilket är lite konstigt med tanke på hur förtjust jag är i deras vagnar. En anledning är nog att de är framåtvända (förutom senaste modellen Cosmopolitan men den räknas inte i min värld eftersom jag är helt otroligt oimponerad av den). Jag är starkt emot att vända barn för tidigt och det är först nu mitt monster får åka framåt. Den här modellen tillverkas alltså inte längre utan den Terrain som finns ny idag har massa andra finesser som tex svängbart framhjul och handbroms. En utomordentlig joggingvagn.
 
Men iaf. Planen var att ha den här som extravagn när snön var som värst i vintras, vi hade inga vinterhjul till Cameleonen så den var praktiskt taget obrukbar hela vintern. Den här har fasta hjul och stora däck vilket är helt oslagbart när det kommer till snö. Så den här fick flytta hem till oss och bo i vårt förråd tills den behövdes. Dagen kom då jag sålde Camen och beställde en ny vagn. Tyvärr med rätt så lång leveranstid. "Men hey! Vad gör det när vi har en extra Terrain i förrådet?" tänkte jag optimistiskt. Rotar fram vagnen, ska städa av den när jag hittar mögelfläckar. Kul. Vagnen går inte att använda. Skit också, vi stod utan vagn. Med en sjumånaders. I januari.
 
Så jag har tyvärr inget att säga om den här vagnen. Jag fick aldrig chansen att köra den längre än från garaget. Men det avskräckte mig tyvärr ifrån att köpa begagnat så det har jag knappt vågat göra fler gånger sen dess. Tanken har slagit mig flera gånger men jag har faktiskt inte vågat. Man har ju inte lust att få en till mögelhög och behöva göra sig av med fler vagnar. Numera bor faktiskt just den här vagnen här- på Gotlands barnvagnsmuseum. Där trängs den tillsammans med ordentligt fina gamla vagnar.

Nr.2

0 Läs mer >>
 
Seriös beslutsångest. Det lutar åt lila men jag kan inte ta ett beslut. Vilken färg ska man välja?! 

Hjälp mig :-O

0 Läs mer >>
 
Bugaboo har återigen skapat magi. Limited edition-magi. Den här fantastiskt snygga suffletten kommer att säljas från och med den 1/8 och kommer bara att finnas i tio exemplar. Varav ett redan är bortdonerat. De övriga nio kommer att säljas i Bugaboo Brand Store i Amsterdam och går alltså inte att få tag på någonannanstans. De säljs inte över telefon och inte över nätet. Bara live över disk. Och till det facila priset på €699. Jag skulle tro att det här blir en succé men vågar inte ens hoppas på att få se en live. 

Bugaboo Andy Warhol p...

0 Läs mer >>
 
Bloggen har lite semester. Men instagram är desto mer aktivt. Följ oss! beroendavbarnvagnar heter jag där med. 

Semester!

1 Läs mer >>
 
 
 
 

Mer bumperskydd!

0 Läs mer >>

Jag är långt ifrån den enda som är helt galen vad gäller att pynta sina vagnar. Om någon undrar vart bumperskyddet jag visade här i ett tidigare inlägg flyttade så kommer svaret här. Här är en bild på Nathalies vagn. Helt galen. Och alldeles... Alldeles underbar!

Fler galningar

0 Läs mer >>

Missa inte
http://barnvagnar.ifokus.se/
för dig som ska skaffa din första eller din trehundrade barnvagn. Ett nytt forum för alla som har minsta intresse för barnvagnar.

Nytt forum!

0 Läs mer >>

Ett sick-sackmönstrat bumperskydd beställt!

Sick-sack-sick-sack

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
Idag fick jag chansen att klämma och känna lite på Akta Gracos Quattro Tour Duo. Nu har vi ju bara ett monster så en syskonvagn känns lite överkurs. Men jag fick äran att låna Elton så att jag kunde få känna hur den är att köra. Elton var en god lagspelare, monstret däremot protesterade hejvilt. Som ni ser. 
 
 
Vagnen är en syskonsulky är det tänkt. Men jag måste säga att den imponerar. Den känns inte alls sådär plastig och ranglig som många sulkys kan göra. Har man lite äldre barn som kanske inte åker vagn hela tiden kan den här absolut funka som enda vagn. 
 
 
Jag som inte är van vid något annat än enkelvagn upplever den såklart som lång. Men det vore ju konstigt annars. 
 
Galet smidig att fälla, helt okej storlek ihopfälld, gott om plats för båda ungarna, bricka med mugghållare för törstiga barn över båda sitsarna. En nackdel är dock att handtaget inte är reglerbart och jag upplevde det som rätt högt till mina 163 cm. 
 
Men överlag så skulle jag rekommendera vagnen som resevagn eller shoppingsulky. Jag blev positivt överraskad och skulle absolut kunna köpa en sån här om behovet fanns hos oss. 
 
Tack till Malin (a.k.a Meekatt) som lånade ut både barn, vagn och fotostudio! 

Akta Graco Quattro To...